Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Családi ház, Nyíregyháza
#213800732
158 millió Ft
Alapterület 173 m2,  726 m2-es telken
Szobák száma nincs megadva
Építési mód Tégla
Állapot Luxus
Emelet nincs megadva

További paraméterek

Részletes leírás

Családi paradicsom Nyíregyháza és Oros között!

Családi paradicsom Nyíregyháza-Oros között! 173 m2-es, modern, luxus otthon várja új lakóit, mindössze 5 percre a belvárostól!

-Az épület 2020-ban készült el, és a legmodernebb technológiákat alkalmazva biztosítja lakóinak a komfortos életet. A 30-as Porotherm téglából épült ház 15 cm vastag szigeteléssel rendelkezik, míg a tetőtérben 40 cm vastagságú szigetelés gondoskodik a környezetbarát hőmegtartásról. Déli tájolása és tágas, világos belső terei kellemes atmoszférát teremtenek.

-Az ingatlanban összesen 4 szoba található, valamint nappali-étkező, konyha, 2 wc, 2 fürdőszoba, gardrób és spájz. A kényelmet tovább növelik a 2 fedett terasz és a fűtött, dupla állásos garázs (35m2).

-Energiatakarékosságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva, a ház teljes energiaellátását egy 10 kW-os napelemes rendszer biztosítja, mely Solar Edge inverterrel és autóstöltővel van ellátva. Ez a rendszer nem csak a ház villamosenergia igényét fedezi, hanem egy elektromos autó töltését is biztosítja. Még 8 és fél évig szaldo-s elszámolással. A fűtést a legmodernebb Vaillant kondenzációs kazán biztosítja, tartalékul pedig egy Bosch villanykazán szolgál, ami extra biztonságot nyújt. A gázszámla havi költsége mindössze 12 200 forint.

-A technológiai újítások tovább fokozzák az ingatlan vonzerejét. Egy okosrendszer segítségével a fűtés minden helyiségben külön termosztáttal szabályozható. Emellett a prémium Hoval hővisszanyerős szellőztető rendszer gondoskodik mindig friss, szűrt, előfűtött vagy előhűtött levegőről. A légkondicionálást LG Artcool multiklíma végzi minden szobában, míg a nagy nappaliban egy mennyezeti Daikin 5 kW-os klíma biztosítja a megfelelő hőmérsékletet.

-Az ingatlanban minőségi, háromrétegű melegperemes nyílászárók találhatók, amelyek motoros alumínium redőnyökkel és szúnyoghálókkal vannak ellátva. A világítást a Philips hue energiatakarékos okosvilágítási rendszer biztosítja minden helyiségben.

-Az udvart térköveztették és gyönyörűen parkosították, amelyben automata öntözőrendszer gondoskodik a növények gondozásáról. A kertben Biohort kerti tároló, játszótér és kerti világítás is található. A kényelmet fúrt kút és motoros kapuk teszik teljessé.

-Az ingatlanban a legfelső kategóriás vízlágyító és vízszűrő rendszer is ki van alakítva. A konyha teljesen felszerelt és gépesített, minőségi beépített gépekkel, mint például hűtő, fagyasztó, páraelszívó, sütő, mikrohullámú sütő és mosogatógép.

-A minőséget és a luxust a prémium anyagok és felszerelések tovább emelik, például a Grespania és FAP ceramiche spanyol és olasz csempék és melegburkolatok vagy a Laufen és Hansgrohe felsőkategóriás szaniterek.

-Az ingatlanban minden helyiségben egyedi méretre készített bútorok és gardróbszekrények találhatók. A biztonságot kamera- és riasztórendszer szolgálja, amely 24 órás távfelügyelettel van ellátva.

 

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon bizalommal és tegye álmai otthonává ezt a páratlan ingatlant! 

Elérhetőség:
+3630/2848-482

Kapcsolat

Veress Brigitta

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter